torstai 13. syyskuuta 2012

Viihteelle!

3.viikko Balilla ja viime viikonloppuna kävin ensimmäistä kertaa Balin yöelämässä! Torstaina kävin Engine Roomissa ja SkyGardenissa Legian-kadulla Kutalla, mitä suosittelee melkeinpä kaikki matkaoppaat ja nettisivut. Engine Room oli mulle hieman pettymys, kun olin lukenut siitä, että siellä soitetaan rnb/hiphop musiikkia niin lempimusiikkini takia odotukset olivat korkeat. Engine Roomissa juomat oli aika kalliit (n.7 eurolla saa kaks drinkkiä) ja kun olin juonut jo oman juomani melkeen loppuun asti, huomasin että siellä lillu jokin epämääräinen roska, minkä ei tosiaankaan olisi pitänyt olla siellä... Ja tanssilava oli tosi pieni koroke, missä ympäripäissään olevat länsimaalaiset tytöt tanssi siellä puolialasti bikineissä/rintsikoissa. Noh sitten jatkettiin SkyGardeniin, mikä oli paljon kivempi paikka! Siellä on monta eri kerrosta eri tyyppiselle musiikille ja katolla on myös musiikkia, baari, istumispaikkoja etc. Yks kerros alempana roof topista oli rnb/hiphop puoli, missä sitten tanssittiinkin koko ilta. Kuumahan siellä tulee, mutta onneksi voi käydä aina välillä tuulettumassa katolla, mistä muuten näkee Balin ympärillä :) Vesi on suhteellisen kallista baarissa, maksoin puolen litran vesipullosta jotain 2,5e.

Perjantaina oli sitten Asia Exchangen pool partyt Bar Loungessa Kutan piitsin edustalla ja happy hour oli 22-23, milloin sai ilmaisia finlandia vodka mixejä limsan kanssa. Paikka oli ihan täynnä ja altaan läheisyydessä ei kyllä voinut välttyä kastumiselta.. Kaikki hyppi altaaseen 2.kerroksesta ja vähän joka puolelta :D Paikka oli vähän liian täynnä mun makuun, kaikki töni ym niin lähin melko aikasin ja otin taksin yksin takaisin tänne villalle. Öisin taksit ei yleensä pidä mittareita päällä, joten se on tosi kallista verrattuna päiväsaikaan. Voi joutua maksamaan reilusti yli tuplahinnan. Ja varmistakaa, että kuskilla on tarpeeksi vaihtorahaa ennenko nousette kyytiin. Mulla kävi silleen, että kuskilla ei sitten ollutkaan vaihtorahaa ja jouduin pulittaan vielä enemmän...

Lauantaina lähdin syömään/muutamille Seminyakiin Potato Headiin, mutta siellä oli just sinä iltana miljoonan rupian sisäänpääsy, joten käännyttiin portilta takaisin ja suunnistettiin Kutalle. Myöhemmin saatiin tietää, että Potato headissa oli esiintymässä amerikkalainen räppäri Kid Cudi sinä iltana... Kutalla mentiin Alleycats-nimiseen baariin Poppies Lane 2- kadulle, missä on ennen keskiyötä hyviä drinkkitarjouksia ja sieltä muuten saa ruotsalaisia lihapullia!! Ja sitten keskiyön jälkeen mentiin Apache-reggaebaariin Legian kadulle, joka oli aivan mahtava! Bob Marleyn kuvia seinät täynnä ja siellä oli live-bändi soittamassa Marleyn biisejä ym muita reggae-biisejä. Suosittelen kyllä Apachea kaikille, jotka on kyllästynyt teknojumputukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti