perjantai 28. syyskuuta 2012

Synttäreitä ja sadekauden alkua

Tämän viikon tiistaina oli mun 20v synttärit! Nyt on sitten pyöreitä täytetty toisella puolen maapalloa Balin saarella :) Edellisviikon perjantaina kävin juhlistamassa Beach Loungen poolpartyissä ja Legian-kadulla olevassa reggae-baari Apachessa synttäreitäni. Tiistaina virallisilla synttäreillä käytiin kämppisten kanssa syömässä Sky Gardenin barbeque-buffetissa, missä ruoka oli muuten niiiiin hyvää! Tarjolla oli kaikkea tacoista, kanasta, pottumuusista lasagneen ja vartaisiin. BBQ-buffetin ehdottomasti paras oli ne hampurilaiset <3 Ruokailun jälkeen tultiin takaisin villalle bemo-tyylisellä minibussilla, johon mahtui just ja just 6 matkustajaa. Auto hyppi ja pomppi mutkat suoriksi ja lattia oli tulikuuma, sillä moottori kävi "hieman" ylikierroksilla :D mutta perille päästiin! Sitten syötiin vielä jälkkäriksi suklaakakkua 20v synttäreiden kunniaksi, oli hyvää!

Eilen oltiin Legian-piitsillä aurinkoa palvomassa niin eiköhän alkanut vettä satamaan... Ja eilen illalla satoi vielä enemmän kun oltiin ajamassa skoottereilla Carrefourista villalle päin ja tänään on satanut jo toista tuntia. Että tästä se sadekausi taitaa sitten alkaa, kun ei ole pisaraakaan näkynyt kuukauteen. Luin onneksi, että sadekausin pahin vaihe taitaa olla joulun-uudenvuoden tienoilla, milloin me ollaan jo takaisin Suomessa (missä säät on siis varmasti paremmat :D) Täällähän puolen maapalloa ei ole vuodenaikoja muita kuin kuuma/kuiva ja hieman viileämpi/kostea. Siitä sitten valita lemppari!

Tänään järkättiin kämppisporukalla perjantai-brunssi pannukakkujen, hedelmäsalaatin, pekonien ja vihannesten kera, oli kyllä niin herkullista! Pitäisi alkaa useamminkin harrastelemaan brunsseja :P

Tässä vähän kuvamateriaalia BBQ buffetista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti